Υπηρεσίες

Ειδικές Κατασκευές
Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας και ειδικές περιπτώσεις μη συμβατικών παραθύρων και ανοιγμάτων. Σας επισκεπτόμαστε στο χώρο σας μελετούμε την περίπτωση και σας ενημερώνουμε για την λύση που μπορούμε να ακολουθήσουμε αλλά και το κόστος αυτής. Παραδείγματα ειδικών κατασκευών είναι πχ. Τα επικλινή παράθυρα σε σοφίτες , περιπτώσεις που η στήριξη είναι πολύ δύσκολη κτλ.


Εκτυπώσεις
Όσον αφορά στις ρολλοκουρτίνες υπάρχει η επιπλέον δυνατότητα της εκτύπωσης πάνω σε ύφασμα οπουδήποτε λογοτύπου, διαφημιστικού μηνύματος, κειμένου ή φωτογραφίας που εσείς επιθυμείτε για τον χώρο σας. Είναι μια δυνατότητα που πολλοί ιδιώτες εκμεταλλεύονται για να προβάλλουν καλύτερα την επιχείρηση τους . Αφού μας προμηθεύσετε με το υλικό που θέλετε να εκτυπώσουμε πάνω στο ύφασμα της αρεσκείας σας, θα σας εγγυηθούμε για ένα αισθητικό αποτέλεσμα που θα σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους. Και όλα αυτά με την επιπλεον επιβαρυνση να είναι ακρως συμφερουσα.


Επιμετρήσεις –τοποθετήσεις
Εφόσον πήρατε την απόφαση να σκιάσετε- διακοσμήσετε εσωτερικά τον χώρο σας , έχετε τις εξής επιλογές. Η πρώτη είναι να μας καλέσετε ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού στο οποίο θα επιμετρήσουμε τα ανοίγματα που θέλετε να καλύψετε, θα δειγματίσουμε επί τόπου και θα σας προσφέρουμε την επαγγελματική μας συμβουλή αν την χρειάζεστε. Στην συνέχεια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα ξαναέρθουμε να ολοκληρώσουμε την εγκατάσταση , να σας επιδείξουμε τη λειτουργία και να σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές συντήρησης.
Εάν πάλι θέλετε να αποφύγετε το επιπλέον –πολύ λογικό-κόστος επιμέτρησης-εγκατάστασης , μπορείτε να μας καλέσετε και έπειτα από συνεννόηση να σας καθοδηγήσουμε στην διαδικασία επιμέτρησης. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη και περάσετε για την παραλαβή θα σας εξηγήσουμε και την διαδικασία τοποθέτησης παρέχοντας σας και τα απαραίτητα εξαρτήματα. 


Επισκευές
Εάν τα ειδη σκιασης που εχετε στο χωρο σας εχουν παλιωσει ή εχουν υποστει την φυσιολογικη φθορα του χρονου, η εταιρεια μας αναλαμβανει να κανει εκτιμηση του κοστους επισκευης επι τοπου ή σε ειδικες περιπτωσεις στο εργαστηριο μας. Τα εξαρτηματα που θα χρησιμοποιησουμε και η ποιοτητα της εργασιας μας θα εξασφαλισουν ότι τα αγαπημενα σας ειδη σκιασης θα ξαναλειτουργουν σαν καινουρια για πολλα χρονια ακομη.

Τα νέα μας

  • 25.03.2012
    news3

    Ανέβηκε το νέο site της DecoStor. Περιηγηθείτε σε αυτό και βρείτε ιδέες και λύσεις για την σκίαση του σπιτιού σας ή...

    περισσότερα

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας
 

Decostor
Μουρκοκώστας Θεόδωρος
Τηλέφωνο:
210-7650394 ή 210-7656037

FAX: 210-7656037

e - mail: info@decostor.gr

ή επισκεφτείτε την έκθεσή μας στην διεύθυνση:

Κωνσταντινουπόλεως 93, Βύρωνας

βρείτε μας στο χάρτη