Εταιρεία

Το 1982 ιδρύσαμε την DECO STOR για να καλύψουμε την ανάγκη των πελατών μας στην αισθητική διαμόρφωση του χώρου τους.

Έχοντας στο ενεργητικό μας έναν μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών, συνεχίζουμε την ανοδική πορεία μας, αυξάνοντας τις καλύψεις που παρέχουμε στο τομέα των ειδών εσωτερικής σκίασης.

Η πλούσια γκάμα χρωμάτων ή σχεδίων και η ποικιλία σε ξύλινα, μεταλλικά και υφασμάτινα είδη που διαθέτουμε, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε αρκετές λύσεις που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας στον χώρο κατοικία σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι διακοσμητές μας θα σας επισκεφθούν στον χώρο σας και θα σας προτείνουν την καλύτερη αισθητικά και συμφέρουσα λύση που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πιο φημισμένους οίκους του εξωτερικού γιατί για εμάς αυτό που μετράει είναι η ποιότητα και αξιοπιστία όλων των υλικών που χρησιμοποιούμε.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την κατασκευή, στο νέο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρίας μας, με τον πιο υπερσύγχρονο εξοπλισμό και κατόπιν τα συνεργεία μας θα αναλάβουν την τοποθέτηση στον χώρο σας.

Γνωρίζοντας τις δυνατότητες που έχουμε, τις τάσεις της αγοράς και ξέροντας ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε μας στον εκθεσιακό μας χώρο και αφήστε μας να κάνουμε την ιδέα σας .... πραγματικότητα.

Γιατί το δικό σας χαμόγελο ... είναι η δική μας ανταμοιβή!

Οι εγκαταστάσεις μας

Τα νέα μας

  • 25.03.2012
    news3

    Ανέβηκε το νέο site της DecoStor. Περιηγηθείτε σε αυτό και βρείτε ιδέες και λύσεις για την σκίαση του σπιτιού σας ή...

    περισσότερα

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας
 

Decostor
Μουρκοκώστας Θεόδωρος
Τηλέφωνο:
210-7650394 ή 210-7656037

FAX: 210-7656037

e - mail: info@decostor.gr

ή επισκεφτείτε την έκθεσή μας στην διεύθυνση:

Κωνσταντινουπόλεως 93, Βύρωνας

βρείτε μας στο χάρτη